خبرگزاری آریا- جمعی از دانشجویان با راه اندازی کارزاری با نام «درخواست احتساب سنوات بیمه دوران دانشجویی کلیه افراد» خواستار آن شدند که دوران دانشجویی جزو سابقه بیمه محسوب گردد. به گزارش خبرگزاری آریا، در متن این کارزار خطاب به تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است:
«با سلام با عنایت به اینکه بسیاری از افراد پویاترین دوران زندگی خود را برای کسب علم در دانشگاه صرف تحصیل کردهاند، لذا ما امضاکنندگان این کارزار درخواست داریم دوران دانشجویی جزو سابقه بیمه محسوب گردد و افرادی که در مشاغل دولتی و غیردولتی هستند با پرداخت حق بیمه منصفانه از این مزیت برای بازنشستگی استفاده نمایند. با سپاس.»
کارزار « درخواست احتساب سنوات بیمه دوران دانشجویی کلیه افراد » با آدرس اینترنتی https://www.karzar.net/76671 برای امضای عموم دانشجویان در دسترس میباشد.