خبرگزاری آریا- کارگردان و فیلمساز اسدآبادی گفت: فیلم کوتاه دژاوو در مرحله تدوین است.
حسین نوریان گفت: چندی پیش در شهرستان اسدآباد فیلمبرداری از فیلم کوتاه دژاوو به تهیه کنندگی عرفان استاجلو به پایان رسیده و در حال حاضر مراحل پایانی تدوین را پشت سر میگذارد.
وی گفت: فیلم کوتاه دژاوو چهارمین ساخته من است که موضوع آن آثار ناشی از تحریم را به تصویر می کشد.
نوریان در خصوص فیلم جدیدش گفت:اکنون در تدارک و آماده سازی مراحل ساخت فیلم کوتاه بعدی که نام آن تا زمان اتمام پیش تولید محفوظ خواهد ماند هستیم.
وی در رابطه محتوای فیلم جدیدش افزود: فیلمنامه ای متفاوت و تاثیر گذار به نویسندگی مشترک خودم و امیر محمد زهدی اسد در ستایش مقام مادراست که برای مردم شهرم میسازم .
نوریان استفاده از ظرفیت های هنرمندان اسدآبادی مهم دانست و گفت: بار ها گفتم و باز هم تکرار می کنم که در ساخته هایم تا حد امکان از ظرفیت هنرمندان اسدآباد استفاده خواهم کرد و عوامل فیلم همچون گذشته بومی خواهند بود.
کارگردان و فیلمساز اسدآبادی اظهار داشت: فیلمنامه بعدی آماده ساخت است و به محض تامین بودجه چه از طرف ارگان ها و نهاد ها و چه به صورت شخصی از سوی تهیه کننده و سرمایه گذار عوامل آن مشخص و فیلمبرداری آن شروع خواهد شد.
وی ضمن دعوت از هنرمندان اسدآبادی به جهت سرمایه گزاری و بازی در فیلم جدید گفت: تلاش می کنیم با تهیه و ساخت یک فیلم قوی در جشنواره های کشوری حضوری پر رنگ داشته باشیم.