خبرگزاری آریا_فرماندار مریوان گفت: استارت کار برای میزبانی و پذیرایی از زائران عزیز باهدف گذاری 500 هزار نفر در شهرستان مریوان در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری آریا از کردستان؛ صبح امروز جلسه ستاد اربعین استانی با حضور مقامات استانی و شهرستانی بهمنظور هماهنگی و برنامهریزی ارائه خدمات ارگانها و سازمانهای مختلف به زائرین در سالجاری در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان مریوان برگزار شد.
استارت هدف گذاری برای میزبانی و پذیرایی 500 نفر زائر در مریوان در حال انجام استفرماندار مریوان در این جلسه ضمن عرض خیرمقدم به اعضای ستاد اربعین استان کردستان اظهار کرد:افتخار بزرگی است که بار دیگر فرصت پیش آمد که تحت لوای سید الشهداء دورهم جمع شویم و بار دیگر خادمی زوار آن حضرت نصیبمان شده است.
اسماعیل احمدی تشریح کرد: در دوسال گذشته تحت هدایت و مدیریت عالی استان استاندار کردستان، معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس ستاد اربعین استان، الحمدلله در شهرستان آنچه که سیاستگذاری و برنامهریزی کلان در سطح استان بوده با هدایت این بزرگواران و پایکار بودن اعضای ستاد اربعین شهرستان و هدایت و راهنماییهای امامجمعه مریوان، اجرا شده و یک افتخار دیگری بر تاریخ مریوان افزوده شد.
وی تأکید کرد: عنوان «شکوه دلاوری» ایران برای مریوان، این مدال افتخاری که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تارک شهر مریوان نصب کردند، عنوان زیبندهای بود و بار دیگر این شکوه دلاوری، وحدت و یکدلی کشور و اشتیاقی که در بین مردم مریوان وجود دارد حقیقتاً زائدالوصف و خارج از توصیف و بیان ماست.
احمدی افزود: به همت ستاد اربعین استان و پایکار بودن شهرستان، استارت کار برای میزبانی و پذیرایی از زائران عزیز باهدف گذاری 500 هزار نفر در شهرستان مریوان در حال انجام است.
فرماندار مریوان تصریح کرد: تمهید مقررات برای استقرار مواکب و برنامههای پیشبینیشدهای که باید انجام پذیرد استارت خورده است.
ادارات در معرفی مرز باشماق در ایام اربعین اهتمام داشته باشندمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان نیز در این جلسه گفت: مرز باشماق مریوان با وجود آبوهوای مناسب، بهصورت مطلوب به زائران معرفی نشده است و ضروری است دستگاههای استان در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند.
مهدی رمضانی اظهار کرد: آمار ثبت نامی زائران اربعین در کشور به 700 هزار نفر رسیده که از این میزان 3 هزار نفر مرز باشماق را به انتخاب کردهاند.
وی گفت: حدود 0.4 درصد کل آمار ثبتنامیها به کردستان اختصاص دارد که بهشدت پایین است و این یعنی دستگاههای استان نتوانستند بهخوبی در معرفی این مرز عمل کنند.
وی بر لزوم احصا مشکلات در مرز تأکید کرد و گفت: راهبرد ما تکریم زائران و سفری با حداکثر امنیت و آرامش است.
کرد:یکی از الطاف و نعمتهای الهی برای بشریت ایمان و اسلامیت است.
حاج ماموستا شیرزادی تأکید کرد: از افتخارات ما مسلمانان اول ایمان، بعد ایثار و در نهایت شهادت است که در واقع بزرگترین ثمره ایمان ایثارگری و بزرگترین ثمره ایثارگری شهادت است.
وی اذعان کرد:با عنایت بر اینکه در کشور مسلمان به دنیا آمده و فرزند پدر و مادر مسلمان هستیم، وظیفه داریم روحیه ایثار و شهادت داشته باشیم؛ چون ما محب حضرت محمد مصطفی (ص) و اهلبیت آن حضرت هستیم.
وی بیان کرد:بغض و محبت دو مقوله جدا هستند که نشانه ایماندار محبت و غیر ایماندار بغض به پیامبر و اهلبیت ایشان است.
امامجمعه مریوان افزود:خدمتگزاری نوعی ایثارگری است، بزرگترین عبادت، عبادت اجتماعی است که همانا خدمت به مردم است.
وی افزود: باتوجهبه فرمایش امام علی (ع) فرصت همانند ابروباد از دست خواهد رفت، پس بیایید تا فرصت داریم از آن در راه خدمت به مردم استفاده کنیم.
وی تأکید کرد: به شما توصیه میکنم از حرفزدن کم کرده و به عمل بیفزایید و در این راه خدمت هم اگر از انسانهای عملگرا تعریف نکنیم بیانصافی است.
وی در پایان بیان داشت: از خداوند متعال خواستارم به لطف و کرم خود مستضعفین جهان علیالخصوص مردم غزه را بر حکومت ظالم و کودک کش یهود نصرت و یاری فرماید.