خبرگزاری آریا_رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خواستار سرمایه گذاری بهره برداران حوزه کشاورزی شهرستان بیجار در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی شد.
به گزارش خبرگزاری آریا از کردستان؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در رأس هیئتی به شهرستان بیجار سفر کرد.
این هیئت ضمن بازدید از سیلوی ذخیره سازی غلات خالد قوشچی، مرکز خرید تضمینی گندم شرکت تعاونی های روستایی نجف آباد و قراطوره و سیلوی در حال احداث اتحادیه شرکتهای تعاونی روستائی این شهرستان با فرماندار بیجار دیدار و گفتگو کرد.
پیمان اسکندری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در این نشست که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید خواستار سرمایه گذاری بهره برداران حوزه کشاورزی در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی شد.
وی عنوان کرد:بهره برداران این حوزه عنایت ویژه ای در سرمایه گذاری بخشی از درآمد حاصله در این حوزه داشته باشند و این در مدل توسعه این شهرستان بسیار موثر است.
محمد حسین محبیان فرماندار بیجار ضمن تشکر بابت زحمات دست اندرکاران و تدابیر لازم در خرید و حمل خرید تضمینی گندم بیان داشت: با توجه به اینکه اقتصاد شهرستان مبتنی بر کشاورزی است، کشاورزان بیجار نیاز به حمایت بیشتری در حوزه تسهیلات و مکانیزاسیون هستند.
لازم به ذکر است در این نشست؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی و معاونین ایشان، مدیر شرکت حمل و نقل خلیج فارس استان، معاون فنی و بازرگانی تعاون روستایی استان، مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای روستائی استان و مدیران حوزه کشاورزی شهرستان نیز حضور داشتند.